Tuga u Miamiu

Znaju su ucesnici play offa na Istoku

Heatu nije bio dovoljan trijumf u poslednjoj utakmici regularnog dela nad Wizzardsima (110 – 102) za plasman u play off, pošto su oba direktna rivala pobedila svoje protivnike i tako osigurala pozicije broj 7 i 8 na Istoku. Bullsi su demontirali Netse (112 – 73), i potvrdili osmo mesto, dok su Pacersi isto bili ubedljivi protiv Hawksa (104 – 86), i tako overili poziciji broj 7.

Ni fantastično veče Gorana Dragića (28 poena, 5 asistencija) i Hassana Whitesidea (24 p, 18 sk) nije uspelo da izbriše gorak ukus da je Miami ove sezone ostao bez play offa. Wizzardsi su igrali bez svojih prvih zvezda, Walla i Beala, no Bojan Bogdanović je ponovo počeo sa klupe – za 19 minuta postigao je 7 poena.

Chicago je ponovo bio ubedljiv, ovoga puta protiv Netsa, a predvodio ih je Jimmy Butler sa 25 poena, 6 skokova i 4 asistencije, Paul Zipster je imao 21 poen dok je Portis imao double double (12 p i 10 sk). U prvoj postavi su bili i Dwyane Wade ( 7 p, 4 as), Rajon Rondo (10 p, 6 sk, 5 as) i Nikola Mirotić (9 p, 9 sk). Kod Netsa je najefikasniji bio Archie Goodwin (20 p, 7 sk).

Paul George je još jednom fantastičnom partijom (32 p, 11 sk) overio trijumf Pacersa, njihovo sedmo mesto, i najavio duel sa Lebron Jamesom u prvom krugu play offa. Hawksi su igrali sa rezervnim timom, a najefikasniji bio je Ilyasova (15 poena).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*