“Potpisujem novi ugovor.”

Mandatory Credit: Cary Edmondson-USA TODAY Sports ORG XMIT: USATSI-325856 ORIG FILE ID: 20161006_pjc_se9_235.JPG

Kevin Durant je prošle godine potpisao za Warriorse u jednom od kontroverznijih prelazaka. Potpisao je 1+1 ugovor, s tim da je druga godina player opcija. On odlučuje hoće li produžiti ugovor. -“Nisam o tome baš previše razmišljao, no nemam u planu ići igdje.”- izjavio je tek oporavljen Durant.

Ugovor je potpisan na oko 27 milona $ no kako se cap povećava biće mu dostupno još i više novaca kada bude potpisivao ugovor. Warriorsi će mu sigurno ponuditi, no ovde se stvari za njih malo kompliciraju. Iako će se cap povećati, oni još moraju potpisati i Stepha Currya, što je no brainer. Problem je u tome što i dvojici bitnih članova jezgre Livingstonu i Igouadali također ističu ugovori. Ukoliko potpišu i njih riskiraju plaćanje poreza.

-“Naravno da želimo održati ovu grupu zajedno i da želimo videt koliko možemo. Siguran sam da kada završi sezone da se sve možemo dogovoriti, onda ćemo videti kako stoje stvari.”- rekao je Kevin. Zasad je izgledno kako će Warriorsi ipak održati ekipu na okupu neko vreme. Ukoliko osvoje naslov ove godine to je gotovo sigurna oklada.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Durant postaje slobodni agent! - Ostatak Sveta
  2. Ko sve dobija više love od Duranta? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*