Nurkić stigao u Oakland, Draymond strepi od njegovog nastupa

Jusuf Nurkić je zbog ozbiljne povrede noge propustio finiš regularnog dela sezone i svih sedam mečeva svoga tima u aprilu. Nurkić je važan deo tima Blazersa. Uoči njegogov tradea Portland je imao 23 – 33 učinak i male izglede za play off, ali je Nurkić svojom igrom preporodio tim i saigrače pa su serijom 18 – 8 pretekli Denver i ušli u play off sa pozicije broj 8 gde ih čekaju Warriorsi.

Iako je viđen kako radi laganijim tempom na treninzima trener i stručni tim Portlanda još nisu sigurni hoće li bh centar igrati u prvoj utakmici.-“Osećam se puno bolje, dosta smo napredovali u oporavku. Ali još ništa nije odlučeno. Da je do mene igrao bih.”- izjavio je Juka, no odluka će biti donešena na sam dan meča.

Nurkić od kada je došao u Blazerse beleži double double, 15.2 poena, 10.4 skoka i 1.9 blokade, te je razvio sjajno partnerstvo sa bekovima Lillardom i McCollumom.

Nurkić sa timom

Jusuf je sinoć doputovao sa svojom ekipom u Oakland, viđen je kako raspoložen ulazi u avion. Da li je to znak da je sve ok. Njegov nastup je još uvek pod znakom pitanja.

 

Foto: Bruce Ely, Casey Holdahl

Draymond Green, krilni centar Warriorsa, i jedan od najboljih odbrambenih igrača lige, biće zadužen za Nurkića ukoliko ovaj bude igrao. Green je pun reči za bh. asa, i kaže da sa njim i bez njega Portland nije ista ekipa:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*