George i dalje kritikuje!

sbnation.com

Pacersi su trenutno na 0-2 protiv prvaka u prvoj rundi playoffa. Osim standardnog Paula Georgea igrač koji je najviše pokazao je Lance Stephenson. Potpisao je ugovor s Pacersima malo prije kraja regularne sezone i zasada se pokazao kao vrlo dobra akvizicija. No, to mišljenje ne deli i Paul George.

Odlučio mu je dati neke savete i smernice kako da bude bolje igrač. Prvi je da se mora naučiti kontrolirati. -“Mora se naučiti kontrolirali. Kako da bude “u momentu”. Svi znamo da je on emotivan momak i da je većina toga zapravo njegova borbenost.”- izjavio je George.

Ovo nije prvi puta da George kritizira suigrače. Počelo je potkraj sezone kada je prigovarao ekipi da im fali borbenosti, a posle 1. utakmice protiv Cavsa nije bio zadovoljan ni s C.J. Milesom. Iako sam George ima poražavajuć score kada je utakmica u egalu, kritizirao je Milesa što je uzeo zadnji šut.

Svi znamo za Lancea i njegov karakter. Na kraju krajeva to ga je dovelo da od odlaska iz Pacersa promenio čak 5 klubova. Sada vidimo da mu ovde najviše odgovara. Igra vrlo dobro, a iako je Paul u pravu mislim da malo preteruje u kritikama svojih suigrača. Iako je prvim izjavama uspeo podići ekipu, druge za Milesa i Lancea su bile potpuno nepotrebne.

1 Trackback / Pingback

  1. Neizvesna Georgeova budućnost? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*