Warriorsi bez Duranta, Blazersi i dalje bez Nurkića!

Prvu utakmica se igra u glavnom gradu. Wizardsi su relativno lagano uzeli prvu pobedu. Wall je izdominirao i odigrao svoju najbolju utakmicu u playoffu dosada i nosio svoju ekipu do pobede. Ključ je bila i obrana na Millsapu, koji je izjavio kako je mislio da je na MMA meču, a ne na košarkaškoj utakmici . Hawksi su najavili da će krenuti i oni u jaču fizičku utakmicu, te bi večerasnji duel trebao biti zanimljiviji od prošloga.

Westbrook je zakazao u prošloj utakmici, Beverly ga je potpuno zatvorio i West će sigurno tražiti osvetu. Rocketsi su predvođeni Hardenom razbili Oklahomu u drugom delu, a večeras sigurno neće lagano prepustiti break Thunderima. West će biti posebno motiviran, a verujemo i Beverly koji je prošlu utakmicu pratio Westa i u svlačionicu. Očekujem bolju predstavu od glavnog MVP kandidata, jer Harden je bio puno bolji prošlu utakmicu.

Susret Blazersa i Warriorsa su nažalost obeležile povrede. Kako smo već pisali, Warriorsima fale 2 igrača, a Blazersi i dalje moraju igrati bez startnog centra, Nurkića. Veliki je to peh za Blazerse koji nisu sigurni ni da će Nurk moći pomoći u 3. utakmici. Ne trebaju žuriti s njegovim povratkom, no videćemo kako će se situacija s nogom odvijati. Lillard i McCollum su uneredili Warriorse i verujemo da će sada obratiti više pažnje na njih dvojcu. Golden State bi sigurno ovo htio što prije završiti, da imaju što više dana odmora. Polako postaju opterećeni povredama i treba im svaki mogući odmor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*