Recap Day 4

Sinoć su sve ekipe podebljale svoju prednost. Wizardsi su zahvaljujući sjajom bekovskom paru Beal i Wall uzeli utakmicu u zadnjoj dionici. Hawksi baš i nemaju puno šanse u ovoj seriji, klupa Wizardsa je očajna, niko ništa ne ubacuje, dok je petorka toliko jača da bez muke nadigravaju petroku Hawksa.

Russ ne može sam. To je sažetak utakmica Oklahome. Može se pričati o Russu kao egoistu koji ispucava puno šuteva i ne dodaje, no mora se sagledati i ostatak ekipe. Oladipo koji je nominalno 2. violina ekipe i Russov sidekick je blago rečeno očajan. Gibson nikada nije bio go to guy za lopte u postu, Adamas je koristan samo u obrani i eventualno u postizanju zicera. Kreacija teško. To važi i za ostatak ekipe, Russ je presedio samo 7 minuta na utakmici i tu je igra Thundera bila katastrofalna.

Na kraju su Warrirorsi bez nekakve velike drame došli do druge pobede protiv Blazersa. Nije bilo Duranta, no rookiea McCaw ga je solidno zamenio, pogotovo u obrani. McGee je iznenadio i postigao 15 poena i općenito odigrao vrlo dobar meč. Curry i Klay su loše šutirali no nije bilo spasa za Blazerse. Zaustavili su Lillarda i McColluma koji su ubaciili 11 i 12 poena.

Atlanta Hawks – Washington Wizardsa RECAP

Oklahoma Thunder – Houston Rockets RECAP

Portland TrailBlazers – Golden State Warriors RECAP

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*