Wall i Beal isčarobirali pobedu!

twitter.com

Hawksi su pružli bolji otpor Wizardsima u ovoj drugoj utakmici. Iako se nije tako činilo na početku utakmice. Čarobnjaci su furiozno krenuli u utakmicu, nabrzinu napravili 10-2 seriju i otišli na 14-6. Wall je opet predvodio traniziciju, on i Beal su zabili nekoliko poena i Hawksi nisu imali odgovor. No na to Brooks spašava Hawkse. Uvodi komplet rezervnu petorku (iako je ostavljao i Wall i Beala) i Hawksi stižu prednost, predvođeni Schroederom. Na kraju prve dionice čak imaju i minimalno vodstvo.

U drugoj četvrtini sada coach Bud ima svoje “ideje”. Ostavlja svoju ekipu bez playa, s tim da je i Millsap na klupi i na brzinu gubi 2 lopte i dobija 4 poena zaredom. Nakon toga ipak vraća petroku i stvari izgledaju bolje. Wizardsi su izdominirali ovu četvrtinu, Jennings je bio dobar, i na poluvreme odlaze s prednošću.

Treću dionicu uverljivo dobijaju Hawksi i činilo se kako mogu do breaka. No Bradley Beal je imao drugačije zamisli.  U prve tri četvrtine imao je šut 6/18, no u zadnjoj je preuzeo stvar u svoje ruke. Rezultat je bio – 18 poena uz 6/9 šut. Partner u zločinu je bio ko drugi nego Wall i njih dvojica su kombinirano ubacili 20 od zadnjih 21 poen Wizardsa.

-“On je franišizni igrač, zajedno samnom. Nama je potrebno da on zabija. Ne zanima nas i ako uzme 30 šuteva.”- izjavio je Wall za Beala. Wall je opet završio na 32 poena, kao u prvoj utakmici što znači da je izjednačio svoj rekord po broju poena u playoffu. Osim toga imao je 9 asista i 5 skokova. Beal je završio na 31 poenu i sjajnom zadnjom dionicom. Babo je bio malo bolji nego u prvom meču, no dosta rano je ušao u probleme sa osobnima. Na kraju je postigao 6 poena i imao 6 skokova.

Kod Hawksa Millsap je na kraju ubacio 27 poena uz 10 skokova. Schroeder je stao na 23, dok je Hardaway nakon očajnog početka završio meč sa 19 ubačaja.

1 Trackback / Pingback

  1. Recap Day 4 - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*