Manu za istoriju!

Bucksi i Spursi sada vode 2-1 u seriji

Memphis i Milwakee su se vratili u igru. Bucksi su demonstrirali silu i razbili Raptorse (104-77) za vođstvo od 2-1 u seriji, dok je Memphis čvrstom igrom smanjio dobio Spurse (105-94) i tako smanjio zaostatak na 1-2, ostvarivši prvu pobedu nad rivalom u play offu nakon 10 uzastopnih poraza.

Ekopa Jasona Kidda demonstrirala je pravu timsku igru, u kojoj je najefikasniji bio Khris Middleton (20 poena), Giannis je dodao 19 poena uz 8 skokova i 4 asistencije, dok su sa klupe bili odlični Monroe (16 p), Beasley (13 p) i Delladova (10 p). Sjajan šut iz igre (52.2 %) i obilje asistencija (29 naspram 11 Raptorsa) obeležili su igru Kiddovog mladog tima.

Sa druge strane, katastrofalno veče za prve zvezde Toronta. DeRozan samo 8 poena, bez pogotka iz igre (8-0) za 30 minuta!!! Lowry 13 poena, Ibaka 6 poena i 3 skoka.

Mike Conley je sa 24 poena i 8 asistencija predvodio Memphis u pobedi nad Spursima, i svom treneru Davidu Fizdaleu podarili su prvu pobedu u postsezoni. Marc Gasol i Zach Randolph postigli su po 21 poen. Na drugoj strani, odličnom odbranom Memphis je Kawhija zaustavio na 18 poena, dok su Lamarcu Aldridge sa 16 i Kyle Anderson sa 15 bili uz njega najefikasniji.

Dominaciju u ovom meču igrači Memphisa su pokazali u trećoj četvrtini kada su pogodili 10 od 14 šuteva na početku, i rezultatom 31-17 napravili ključnu rezliku pred finiš meča. Trener Gregg je u četvrtoj deonici odmarao svoje startere, a Spursi su uspeli samo da ublaže poraz.

Manu Ginobili postao je prvi pick drugog kruga drafta koji je odigrao 200 mečeva u play offu. Randolph je u dresu Memphisa startao tek šesti put ove sezone, ali ga to nije sprečilo da u 19 susreta koje je ulazio sa klupe ima double double učinak.

1 Trackback / Pingback

  1. Bucksi razmontirali Raptorse, Međedi do prve pobede! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*