Kralj počistio Pacerse!

Lebron je još jednom pokazao ko je gazda. Totalno je razvalio Pacerse u sve četiri utakmice. Prvu četvrtinu su opet dobili Pacersi. Raznovrsnom igrom u napadu, a pomogli su im i Cavsi jer nisu imali niti jedan asist u prvoj četvrtini. Većina akcija se svodila na soliranje Jamesa i Irvinga, a Pacersi su to iskoristili za 2 poena prednosti.

Drugu četvrtinu Cavsi preuzimaju stvar u svoje ruke. Druga petorka je bila u igri, a istakao je Williams koji je povezao nekoliko poena i naravno Lebron koji je bio nezaustavljiv. Kod Pacersa nam je drago videti Stephenson koji se vratio u nekadašnju formu (nažalost kraj sezone za njega) i do poluvremena je ubacio 11 poena.

Pacersi su u drugom delu još više pali i u zadnju četvrtinu su ušli sa 11 poena zaostatka. No serijom 7-0 se vraćaju u utakmicu i minut i pol pre kraja utakmice su vratili vodstvo. No onda na scenu stupa Lebron. Zabija trojku malo više od minut pre kraja i donosi vodstvo Cavsima koji nisu ispuštali do kraja.

Stvar je skoro pokvario J.R. Smith neshvatljivim dodavanje iza leđa 6 sekundi prije kraja. George mu je oduzeo loptu i Smith mu je dao priliku da izjednači meč. No Paul promašuje  Cavsi mogu slaviti.

George se opet pokazao kao vrlo loš u clutch trenutcima, opet nije uspio zabiti kada je bilo najpotrebnije. Ovo mu je bila i najlošija utakmica u seriji, ubacio je samo 15 poena, dok je najbolji bio Lance sa 22. Kod Cavsa naravno Lebron je predvodio svoje trupe zabivši 33 poena i uzevši 10 skokova. Postao je prvi igrač u istoriji koji je uzeo 21 utakmicu zaredom u prvom krugu. Uz to 10 puta je pobedio “metlom” i isto tako postavio rekord. Cavsi su od povratka Jamesa pravi stroj u prvom krugu, dobili su 11 utakmica zaredom otkada se vratio.

Irving je ubacio 28 poena, a spomenuti Williams je dodao 14 s klupe. Love je zakazao u napadu, ubacivši samo 5 poena, no uzeo je čak 16 skokova.

1 Trackback / Pingback

  1. Recap: Cavsi i GSW počistili rivale, ostali neizvesno - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*