Kralj završava posao, mogu li Bullsi bez Ronda?

Klasična NBA nedelja i prva utakmica je na programu već u 7 sati. Lebron i Cavsi idu dovršiti posao protiv uzdrmanih Pacersa. Prošlu utakmicu je Indiana imala ogromnu prednost, no Lebron ih je preokrenuo sjajnom zadnjoj dionicom i sada je 3-0 za prvake. Pacersi nemaju šanse uzeti seriju, no danas bi mogli pobediti čisto da izbegnu metlu. Prava je šteta što su ispali, da je Miles pogodio onaj šut u prvoj utakmici stvari bi bile puno drugačije…

U ranijem terminu imamo i još jedan susret 2 najziglednija kandidata za MVP-ja. West je uzeo prošlu rundu, no najviše zahvaljujući ostalim igračima iz svoje ekipe. Gibson je napokon proigrao, a i Oladipo je nešto ubacio pa je West lakše disao i na kraju su i uzeli utakmicu. Dobra stvar za Rocketse je da što niti u jednoj utakmici u seriju nisu bili na 100%. Uvek je nešto štekalo, ili obrana ili napad, no ipak su dobili 2 utakmice. Sad u trećoj možda napokon profunkcionira sve, pa da mogu završiti posao u idućoj utakmici koju igraju u Houstonu.

Bullsima će izgleda nedostatak Ronda biti preveliki hendikep. Prošlu utakmicu su bili očajni u napadu, nisu mogli povezati 3 pasa i Kelti su to kaznili. Večeras imaju priliku potpuno se vratiti u seriju i uzeti dvostruki break. No nakon toga kada se serija vrati u Boston mislim da Bullsi nemaju previše šanse. Da je Rondo tu, onda je to druga priča, ovako nisu niti bilzu ista ekipa.

Dve najnesretnije ekipe u playoffu. Prvima se Gobert povredio u prvom napadu playoffa, dok su Clippsi sada drugu sezonu zaredom ostali bez Griffina. Nakon jedne kontre nezgodno je stao i povredio prst i izbivati će preko mesec dana. Što znači da Blakea nema do kraja playoffa. Sada će Paul morati preuzeti stvari u svoje ruke. To je izgledalo odlično prošlu utakmicu, no može li tako kroz čitavu ovu seriju. Jazz je zasad osim Goberta kompletan i večeras moraju po pobedu i izjednačenje prije nego se serija vrati u LA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*