Javale zabrinut za Nurkića!

AP Photo/Steve Dykes

Jusuf Nurkić se napokon vratio nakon nezgodne povrede noge koju je zadobio tokom regularne sezone. Iako se Juka još i prije hteo vratiti Stotts i lečnička služba Blazersa mu to nisu dopuštali. Zaigrao je tek u 3. utakmici prvog kruga playoff protiv Warriorsa. Odmah je počeo u petorci.

Odigrao je 17 minuta i uhvatio game high 11 skokova. Ubacio je samo 3 poena, no posledice povrede još se vide. Nije mogao trčati puno brzinom i nije skakao kao inače, te se vidi da se još uvek čuva. Na to se oglasio i iznenađenje u dresu Warriorsa, osporavani JaVale McGee. -“Bio je na terenu i dodavao loptu. Činilo mi se da nije na 100%. Samo se nadam da ne riskira karijeru da bi igrao u playoffu i dokazao nekome nešto.”- iskren je bio Javale.

Juka je veliki borac, no mislimo da sigurno ne bi riskirao neku težu povredu. Pogotovo jer su sada stvari između njih i Warriorsa gotove. Otišli su na 3-0 i playoff je verovatno završen za Blazerse. Velika je nesreća bila da Nurkova povreda. To tada je bio jedan od najboljih igrača ekipe i bio jedan od glavnih faktora prilikom ulaska u playoff. Prava je šteta što nije bio zdrav da se na 100% okuša u doigravanju. No biće prilike iduće sezone…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*