Larry Bird odstupio!

bleacherreport.com

Iako je nedavno došao u formuli zatražiti da se Allstar održi u Indiani, Larry je odstupio s mesta predsednika Indiana Pacersa! Njegov posao će preuzeti Kevin Pritchard, a Larry će ostati u klubu ali kao samo kao suradnik.

Verovatno ovo ima veze prvo s metlom koju su popili od Cavsa u prvoj rundi. Imali su ih na konopcima, prvu utakmicu su promašili šut za pobedu, a onda su u trećoj ispustili 25 poena viška na poluvremenu. Uz sve to najveća zvezda Paul George je nezadovoljan, više je puta istupio u medije i to priznao. Čini se kako je sve ovo bilo previše za Larrya koji je podnio ostavku.

Ovo je drugi puta da Bird odstupa sa mesta predsednika. Prvi puta je to bilo 2012. godine samo jedan dan prije drafta. Tada su u pitanju bili zdravstveni razlozi i Bird se nakon godinu dana vratio na svoje mesto. Ovaj puta se verovatno neće vraćati.

Bird je imao zaposleno leto prošle godine. Potpisali su Teaguea, Jeffersona i Younga, a tik prije playoffa su vratili i Lancea. Također je zamenio Vogela sa McMillanom i čini se kako je promašio s investicijama. Big Al nije niti igrao u playoffu, dok su Teague i Young bili solidni, no ništa posebno. Lance je bio uverljivo najbolji, no čak ni njegova energija nije pomogla Pacersima da dođu do barem jedne pobede.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Hawksi umalo krenuli putem Netsa? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*