Raptorsi prekinuli prokletstvo!

Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Gary Dineen/NBAE via Getty Images)

Ništa ne može bez muke u Torontu. Nakon što su imali 25 razlike Bucksi su se uspeli vratiti, no Derozan i Joseph ipak donose pobedu Raptorsima. Videli smo sjajnu utakmicu, a Bucksi su se neverovatno vratili, no na kraju je ipak ponestalo snage i Raptorsi idu na Cavse.

Ključan čovek kroz čitavu utakmicu je bio Demar Derozan koji je bio odličan u završnici. Bitne poene je ubacio i Joseph u 9-0 seriji 2 minute prije završetka, kojom su priveli utakmicu kraju. No završnica je bila sve osim mirna za Raptorse. 5 minuta prije kraja Terry pogađa trojku i briše vodstvo od 25 razlike i dovodi Buckse u vodstvo.

U tom periodu su izgledali kao ekipa koju su Bucksi razvalili u 3. utakmici. Potpuno bezidejna, s lošom obranom i još gorim napadom. Srećom na vreme su se trgli.

-“Malo smo izgubili koncentraciju i smirenost. No ipak smo našli načina da izdržimo. Tako to rade velike ekipe.”- izjavio je Casey posle utakmice. No verujemo da mu nije bilo lako. Raptorsi su ovom pobedom prekinuli prokletstvo 6. utakmice. Dosada su izgubili 5 šestih utakmica zaredom, a bili su na rubu da izgube i ovu. Morati će poraditi na završavanju utakmice, jer ovakve stvari protiv Cavsa u idućoj rundi se neće smeti dešavati. Lebron i Kyrie sigurno neće oprostiti ovakvo šta.

Bucksi su pokazali da su ekipa s karakterom, te da Kidd ima na raspologanju sjajnu družinu. Stigli su ogromnih 25 razlike na teškom gostovanju, no na kraju su izgubili snagu. -“Uvek govorimo o malim stvarima, a kada pogledate statse sve se svodi na bacanja. Ne želim previše analizirati. Dolazili smo često na liniju i jednostavno nismo uspeli kapitalizirati.”-rekao je Kidd posle utakmice. Bucksi su u toj zadnjoj četvrtini gađali samo 9/18 sa linije bacanja i tu također leži razlog za izgubljenu utakmicu.

Kod Raptorsa Derozan je predvodio svoju ekipu sa 32 poena i 5 ukradenih lopti, a drugi Allstar Lowry je opet imao loše veče i ubacio je samo 13 poena. Kod Bucksa Giannis je ponovo oduševio i ubacio je 34 poena uz 4 skokova. Middelton je stao na 19 ubačaja, a Dellavadova je s klupe zabio 12. Mirza nije ulazio u igru.

1 Trackback / Pingback

  1. Recap sezone: Milwaukee Bucks - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*