“Ne poštuju nas dovoljno!”

sportingnews.com

Toronto Raptorsi su izdržali vruće gostovanje u Milwakeeu i prošli su dalje u polufinale konferencije. Osporavan ekipa Dwaynea Caseya je igrala toplo hladno u ovoj seriji. Dva puta kada su izgubili meč bili su totalno razbijene od Bucksa, no čim su se prilagodili agresivnoj obrani koji zagovara Kidd počeli su pobeđivati.

Zadnja šesta utakmica je bila napeta. Skoro su ispustili veliko vodstvo no na kraju su se provukli i sada idu na Cavse u polufinalu. No Casey izvlači najbolje iz svih ovih osporavanja njegove ekipe. -“Mi smo samo tim sa severa. Ne dobijamo dovoljno poštovanja i to mi se na neki način sviđa. Mislim da smo bolji pod pritiskom.”-

Nakon što su gubili 2-1 u seriji, a gore od scorea je izgledala samo igra Raptorsa, može se reći da su bili pod ogromnim pritiskom. Allstar dvojac Lowry Derozan je bio očajan u ove dve utakmice koje su izgubili, no probudili su se u nastavku seriju. U najbitnijoj četvrtoj utakmici obojica su odigrali vrlo dobar meč, a kasnije se Derozan vratio na  svoja Allstar izdanja iz regularne sezone. Baš kada je najviše trebalo. Nakon toga je imao prosek od  27,7 poena u zadnje 3 utakmice serije, te vodio svoju ekipu do bitnih pobeda.

-“Dobro sam se snašao. Bio sam spreman na sve. Znao sam da će biti teško, i bilo je.”- izjavio je Derozan kojega sada čeka duel sa Lebronom i Cavsima koji su pomeli Pacerse. I u ovoj seriji će sigurno biti outsideri i to izgleda odgovara Raptorsima. Iako su samo na mahove pokazali kako zapravo mogu igrati, duel s Cavsima će sigurno biti napet.

-“Zadovoljan sam kako su moji dečki reagirali. Ponekad ćemo si samo otežati, no ako padnemo sigurno nećemo pasti bez borbe.”- nadodao je za kraj Casey.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*