Odlučeno igra li Morris iduću utakmicu!

sportscentre.com

Wizardsi su u prvoj utakmici ispustili veliko vodstvo iz prve četvrtine protiv Kelta. Odličnom obranom i trojkama Boston se uspio vratiti i preokrenuti utakmicu. Posao im je bio olakšan jer se prva četvorka Wizardsa Markieff Morris povredio već u prvom poluvremenu. Nezgodno je doskočio nakon jedno skok šuta na nogu Horforda.

Povreda nije izgledala nimalo bezazleno. Izveo je slobodna bacanja nakon toga šuta no više se nije vraćao natrag u igru, iako je htio. Lekarska služba Čarobnjaka je odlučila da bolje presedi tu utakmicu kako bi oteklina potpuno splasnila.

Pad je bio toliko jak da je Morris izjavio kako je mislio da je polomio zglob. -“Ovo mi je najteža povreda zgloba ikada. Još nisam osetio ovakvu bol i mislio sam da je zglob sigurno polomljen.”- rekao je Morris posle utakmice.

Iako se isprva činilo kako je povreda teže prirode Morris je izjavio kako se vidi u drugoj utakmici. Bez njega Wizardsi su jako tanki pod košem. Praktički jedini zdravi centar je Gortat. Smith je imao problema s listom u seriji protiv Hawksa a Mahimnia nema od početka playoffa i upitan je njegov povratak. Baš iz tog razloga Morris im je jako potreban, a čini se da će biti spreman za iduću utakmicu.

1 Trackback / Pingback

  1. Braća zamenila uloge? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*