Pobedi se ne gleda u zube!

nba.com

Nakon velike Thomasove tragedije, te lošeg starta protiv Bullsa napokon je živnula svlačionica Kelta. Najviše im je pomogla još jedna Thomasova “tragedija”. Izgubio je zub na utakmici protiv Wizardsa i počela je “tortura” u ekipi Celticsa.

-“Smeta mi kada pričam. Jezik mi prolazi kroz mesto gde je bio zub.”-priča Thomas. “Nikada nisam imao dentalnih problema pa je ovo sve novo za mene. Uvek sam se rugao suigračima koji su ostali bez zuba i evo sada mene u toj situaciji. Nadam se samo da ćemo ga zameniti što je prije moguće.”-

Jedan od prvih koji se našali na njegov račun je bio centar Olynik. -” Nisam ga mogao shvatiti ozbiljno kada je pričao samnom.”- kroz smeh progovara Kanađanin.

Nakon njega nadovezao se i Bradley koji je imao još jednu sjajnu utakmicu. -“Izgleda opasnije ovako. Šalio sam se s njim za vreme utakmice i dobro smo se nasmijali. Ispričao sam mu za jednog momka iz Seattlea Rodneya Stuckeya koji igra bez jednog zuba, pa sam mu rekao da i on proba tako do kraja playoffa. Samo se nasmijao i rekao da će to rešiti još večeras.”- kaže u dobro raspoloženju Bradley.

The Boston Globe

Thomas je unatoč nestanku zuba bio najbolji u redovima Kelta. Postigao je 33 poena, a odigrali su sjajan meč i pogađali sve živo. Izgleda da ga je razljutilo to što su mu izbili zub i odmah nakon toga u prvoj dionici održao je Kelte u igri s 12 poena i savršenih 3/3 iza linije za tri poena. Uspeli su se vratiti nakon velikog zaostatka i sada su poveli sa 1-0 u seriji.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*