George: Nosi mi se zlatna boja

Fadeway World

Na današnji dan, pre 27 godina, rođen je superstar Indiane, Paul George:

No, rođendanske želje PG-a, i njegovog sadašnjeg tima nikako da se poklope.

Nakon “metle” protiv Lebron i Cavsa stvari baš i nisu u najboljem stanju u Pacersima. Iako su praktički sve utakmice na knap izgubili i nakon što su imali i dosta šansi za pobedu usledilo je logično pitanje za najboljeg igrača. Koji su mu planovi za budućnost.

GEORGE I DALJE KRITIKUJE!

Paul je već dosta puta izrazio nezadovoljstvo s Pacersima. Počevši od uprave, pa do saigrača tako da nas ne bi čudilo da napusti ekipu. Na pitanje novinara kakvi su mu planovi, George je bio kratak “Nisam još stigao razmišljati o tome.”-

Paul je već i za vreme trade deadlinea bio u raznim pričama oko selidbe. Boston se spominjao kao realna opcija no nažalost nikakav posao nije dogovoren. George je u ovom playoffu pokazao da može igrati veoma ozbiljnu košarku i u svim utakmicama je gotovo pa ravnopravno parirao Jamesa (koliko god njemu možeš parirati). Bio je uverljivo najbolji igrač Pacersa i igrač njegovih fizikalija i znanja će sigurno biti jako zanimljiva roba na tržištu.

Na raznim američkim portalima ovih dana pojavile su se glasine kako je George rekao da bi rado obukao dres koji na sebi ima zlatne boje, čime je implicirao da bi voleo da obuče dres LA Lakersa:

 

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Tim Lakersa sastavljen od igrača rođenih u LA! - Ostatak Sveta
  2. NBA liga istražuje Lakerse! - Ostatak Sveta
  3. Magicu i Lakersima kazna od pola miliona! - Ostatak Sveta
  4. Ostati ili otići u rodni grad? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*