Harden jednoglasno, Thomas i Wall zamenili petorke!

CBS Sports

NBA lige je ove godine malo promenila sustav nagrađivanja najboljih pojedinaca u ligi. Odlučili su napraviti svojevrsnu dodelu, na kojem će između ostaloga biti obznanjenje i All NBA petorke. 15 najboljih igrača lige smešteno u 3 petorke.

Nedavno je procurila slika u kojoj su rezultati glasanja za prve petorke! Možemo reći da iznenađenja nema. Prva petroka je gotovo jednoglasna, izuzev Davisa koji ima ponešto glasova i za drugu i treću petroku. Isaiah Thomas je tek u 3. petorci, dok su novi “klinci” Giannis i Gobert našli svoje mesto u drugoj.

Rezlultati glasovanja:

Sinoć je NBA liga objavila i službene rezultate glasovanja, te naravno i prve 3 petorke lige. Gotovo su identične sa ovim ranije objavljenim rezultatima, sa nešto sitnih izmena. Najveće iznenađenje je izostanak trojice igrača, Gordona Haywardsa, Paula Georgea i Klaya Thompsona.

James Harden je jedini bio jednoglasno u prvoj petorci, dok su James i Westbrook imali po jedan glas za drugu. Umalo je i Gobert upao, no Davis ga je prešišao za nekoliko bodova. Što se tiče razlike Wall i Thomas su zamenili mesta, a iz treće petorke je ispao Towns, a upao Deandre Jordan.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*