Braća zamenila uloge?

Sinoć je završena i treća utakmica u seriji između Wizardsa i Celticsa. Ovo je zasada fizički najzahtevnija serija dosada u playoff, a tenzije rastu do neba. To su podgrijali i “teoretičari zavjere” koji očito nemaju dovoljno posla pa su prešli i na NBA.

Markieff Morris je nezgodno doskočio na nogu Horfordu u prvoj utakmici i povredio zglob. Povreda nije nimalo bezazleno izgledala, a Morris je izjavio kako nikada nije osetio takvu bol u životu. Tu utakmicu se nije vraća, a bio je upitan i za drugu u seriji.

No, onda se desilo nešto što je potaklo priče. Markieff je odigrao najbolju utakmicu dosada u playoffu. Povredi nije bilo ni traga i ljudi su se pitali kako je moguće da se tako brz oporavio? Jedino “logično” objašnjenje je bilo da je njegov brat blizanac Marcus, koji igra u Pistonsima, zamenio mesta s njim.

Teoretski bi to čak i bilo moguće i ne bi bilo prvi puta da to rade, potpuno su isti, a čak i imaju iste tetovaže. No naravno to toga nije došlo, već se Markieff jednostavno oporavio od povrede. Čak je i Marcus izjavio kako nikada takvo šta ne bi uradio.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*