Branko se prijavljuje na konkurs!

Lebron James dominira ovim playoffom. Već smo nebrojeno puta pisali o tome, a sa nama se slaže i Allstar bek Raptorsa Demar Derozan. Trenutno njegovi Raptorsi gube 2-0 u seriji od Cavsa, a Lebron ih je u obe utakmice razvalio.

Trenutno protiv Raptorsa ima 37 poena, 8 skokova i 4 asista u proseku, a lakoća s kojom igra je nestvarna. U obrani krade lopte kao od šale, vuče kontre, dok u napadu zabija tačno kada treba. Već je prošao Kobea Bryanta s 89 utakmica sa 30+ poena u playoffu, te je prešao i Jabbara što se tiče ukupnih poena.

To je neverovatno frustrirajuće za Raptorse, a koliko zapravo otkrio je Derozan u razgovoru posle 2. utakmice. -“Ako neko uspije zaustaviti Lebrona u ovim momentima, dajem mu 100$.”-

BIako se Derozan baš i nije isprsio, jasna je frustracija Raptorsa. Igrali su jako loše u prva dva meča, pogotovo Derozan i sada na domaćem terenu trebaju 2 pobede da uvedu seriju u neizvesnost.

No u našem “šoru” postoji verovatno jedan igrač kojeg bi voleli videti protiv Lebrona. Sjajni Zvezdin bek, jedan od najbolji obrambenih igrača lige, javio se na Derozanov “konkurs”.

twitter.com

Iako je na ovoj slici kriv iznos koji je Derozan nudio, verujemo da bi se Branko i za manje para uhvatio izazova. Sumnjamo da bi ga skroz limitirao, jer to niko na svetu nije u stanju, ali sigurno bi mu zadao problema. Nažalost ovaj duel zasada nećemo videti, ostaje nam samo neka reprezentativna smotra, pa da ova dvojica “ukrste koplja”

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Lebron igra playoff života! - Ostatak Sveta
  2. Diskretni heroj - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*