“Sigurno ne bi bio najbolji, ali se ne bi ni osramotio.”

nba.com

Bivši NBA igrači često “precenjuju” svoje mogućnosti i govore kako bez problema mogu igrati u današnjoj ligi. U većini slučajeva to nije istina, a neke ćemo imati i priliku videti u kakvoj su formi u novoj Big3 ligi.

Jedan od najboljih šutera svih vremena, sada TV analitičar, Reggie Miller pričao je o svom “povratku”. I za razliku od svojih kolega bio je prilično realan. -“Sigurno ne bi bio najbolji, ali se ne bi ni osramotio.”- rekao je Miller. Dotakao se i nove lige, te naveo listu igrača protiv kojih bi bez problema mogao zabiti. Na listu su upali Moochie Norris, Mike James, Kwame Brown, Rashad McCants i Reggie Evans između ostalog.

Kako je razgovor tekao Reggie se sve više osvrtao na svoje godine, što znači da je svestan svojih limita. Također je rekao kako bi mogao zabiti Curryu, ali ako mu daš 10 šuteva. Dotakao se Reggie i današnje lige,najviše Leonarda i Hardena. Pitanja o Leonardu je vešto izbegavao, jer verujemo da bi i u najboljim danima imao problema s The Clawom, a i bio je iskren i rekao kako bi ga čak i Harden danas mogao zaustaviti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*