Pomirba na pomolu?

Pisali smo već kako je sinoć Kevin Garnett ugostio svoje bivše saigrače iz Boston Celticsa. Između ostalih među gostima je bio i snažni centar Kendrick Perkins. Tokom razgovora na red je došla i tema oko svađe Westbrooka i Duranta.

Njih dvojica su u svađi od kada je Kevin potpisao za Warriorse. Nisu uopšte razgovarali, a West je izbegavao pitanja o Durantu.

A na Allstaru smo mogli videti neke znakove pomirdbe. No ništa konkretno, i do sada se ništa nije menjalo. No Kendrick je izjavio kako njih dvojica ponovo pričaju. Nakon što je West prešao Big-O i postavio rekord nakon tekme s Nuggetsima, Kevin mu se javio i čestitao. Nakon toga su duže razgovarali i čak možda i rešili svoje probleme. -” Kevin mi se javio nakon toga i napisao da je imao ugodan razgovor s Westom. Ali to nije došlo u medije. Samo vam želim reći da ponovo pričaju.”-

Dodao je još kako ga ne bi čudilo da se Durant vrati u OKC. West ionako neće ići nigdje. Iako se to neće desiti, bilo bi jako zanimljivo videti Duranta natrag u bivšoj ekipi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*