Šampionska ekipa Kelta ponovo na okupu!

Twitter

Na TNT-u je pokrenuta nova emisija, Area 21. Bivši Allstar Kevin Garnett ugošćuje bivše igrače, trenere i ostale ljude iz sveta košarke u jednom neobaveznom razgovoru. Prošlu puta su bili “braća” Wallace, a ovaj puta je okupio bivšu šampionsku generaciju Celticsa.

U goste su mu došli, Rajon Rondo, Paul Pierce, Glen Davis i Kendrick Perkins kako bi se družili uz košarku i sećanje na stare dane. U program se uključio i trener Doc Rivers koji zbog obaveza nije mogao biti u studiu.

Pričali su o svemu i svačemu uključujući tko je bio “najluđi” igrač ekipe, Doc je čak doneo i poklon Pierceu za mirovinu, a naravno dotakli su se i Raya Allena.

Ray Allen je kako znamo otišao praktički bez pozdrava u najveće rivale. Član Velike trojke i bitan šraf u ekipi Kleta odlučio se pridružiti Lebronu u Miamiu i ostaviti svoje Kelte. To nitko iz ekipe nije dobro primio, a Pierce je odlučio objasniti i zašto. -“Ma samo da se javio, da je rekao da odlazi. Mislim da bi onda bilo lakše preći preko toga.”-

Ova generacija planira još jedno veće okupljanje. Rajon Rondo je već podelio pozivnice i očekuje se da čitava ekipa bude na okupu. No bez Ray Allena, jer Rondo ga je odlučio ne pozvati. No kako su stvari krenule možda se i situacija izgladi do toga.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pomirdba na pomolu? - Ostatak Sveta
  2. Pierce potpisao za Boston - Ostatak Sveta
  3. Pierce ide pod svodove TD Gardena - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*