“On je prljav igrač!”

Kada pomenemo frazu prljav igrač, verovatno nam prvo na pamet padu Bad Boysi iz Pistonsa. Lambieer, Rodman i ostala ekipa su zapamćeni kao jedni od najprljavijih u istoriji. Danas taj termin pripada Draymondu Greenu. Krilo Warriorsa je nedvojbeno sjajan igrač, no njegovo ponašanje na terenu baš i nije najbolje. Svađa se sa sucima, puno trash talka, a čak je i priznao da je namerno uradio Hardena po povređenoj ruci.

No po njemu u ligi postoje igrači koji su “prljaviji” od njega. Mislio je na centra Kelta Kellya Olynyka. -“Kelly Olynyk je prljav igrač. Prljav igrač čoveče. To ne poštujem. Udario je Oubrea laktom više puta. Eto to ne razumijem. Kako je Oubre kažnjen, a Olynyk nije. Neće kazniti igrača koji konstatno udara suparnike laktom.”- izjavio je kako i inače bez dlake na jeziku.

Spomenuo je i prošli playoff kada je Kelly povredio Lovea u jednom skoku. Gotovo mu je otkinuo ruku i Love je morao izbivati zbog povrede ramena. -“Videli ste šta je napravio. Ja Vam dalje ne moram pričati.-” kaže Green. Ovakvih kontakata ima dosta na utakmici, ali ipak je bolje da sami prosudite.

Na Greenove izjave odmah su se nadovezali i trener Stevens i najbolji igrač Kelta Isaiah Thomas. Obojica su naravno potvrdili istu stvar, da Green ne zna šta priča. Stevens je rekao kratko kako je svaki dan s Kellyem i da se ne slaže s tom izjavom. Thomas je bio malo oštriji. -” Ja ne znam kako se on usudi nekoga nazvati prljavim.”-rekao je Thomas braneći svog suigrača.

Normalno da brbljavac Green nije bio bez komentara i lagano je spustio Keltima i Thomas. -“Daj više završite tu seriju.”- aludirajući da su Warriorsi svoje protivnike već pomeli, dok Kelti muku muče s Wizardsima.

Olynyk je i ove godine pokušao sličnu stvar napraviti s Lopezom u prvoj rundi protiv Bullsa, kao s Loveom prošle godine. Isto tako i s Wizardsima stalno ulazi u sukobe. Svakako razumemo o čemu Draymond priča. No opet dali je Green prava osoba koja će ukazati na to…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*