Drastične promene u Houstonu!

Nakon sramotne predstave u odlučujućoj 6. utakmici protiv Spursa Mike D’Antoni se odlučio na nešto što dosada nikada nije radio. Iako su imali i odlične predstave u ovom playoffu, loša igra u seriji protiv Spursa (osim prve utakmice) dovela je Mikea na nešto neverovatno, njegova ekipa će igrati obranu!

Koliko god ovo neverovatno zvučalo Mike je izjavio kako će probati napraviti Top 10 obranu ligu u Houstonu. Svima nam je poznat njegov 7 seconds or less napad u kojem dominiraju brzi šutevi i trčanje kontri. Nakon ovog je odlučio potpuno okrenuti ploču. -“Mislim da defenzivno možemo najviše napredovati. Želim da budemo Top 10 obrana lige. To je ključ, garantiram da ćemo biti bolji.”-

U nastavku je rekao kako oni već rade na obrani, no za to treba vreme i stprljenje. -“Razvili smo posebnu vezu između trenerskog osoblja i igrača. Jeff Bzdelik je napravio sjajan posao. Ako možda niste primetili nismo defenzivno orijentirana ekipa, ali Jeff stvara navike igračima i za to treba vremena. To je naš sledeći veliki korak, moramo napredovati.”- završio je Mike.

Videćemo kako će na ovo reagirati James Harden, zvezda ekipa koji je glavni kandidat za MVP nagradu. Igrao je sjajno u ovoj sezoni kada je imao potpunu slobodu u napadu. Svima je poznato da baš i nije ljubitelj obrane, pa ćemo videti njegovu reakciju na sve ovo.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*