Sin bivšeg Allstara tuži Hardena!

Mandatory Credit: Troy Taormina-USA TODAY Sports

Jamesu Hardenu baš ne ide u zadnjih nekoliko dana. Prvo je katastrofalno odigrao odlučujuću utakmicu protiv Spursa u playoffu, da bi nakon toga bio uhvaćen u izlasku. Naravno sledio je medijski linč, a danas je i njegov trener D’Antoni izjavio kako Rakete menjaju stil igre. Kako će staviti naglasak na obranu, verujemo da se to nimalo neće svideti Bradi.

No tu loše stvari za njega ne staju. Nakon svega ovog preti mu i sudska tužba od sina bivšeg Allstara i Hall of Fame centra Mosesa Malonea Jr.! Tužba je podnesena u ponedeljak, a Harden se tereti da je platio 20,000$ u kešu da napadnu i opljačkaju Malonea prošle godine.

Njih dvojica su se sukobili jer je Malone na Facebooku prozvao Hardena da naplaćuje deci 250$ za sudelovanje u njegovom kampu, a prema njemu ovo je bio Hardenov odgovor. Bio je napadnut sa vatrenim oružjem, a ukradeno mu je otprilike 15,000$ u nakitu. Navodno je i jedan napadač rekao Maloneu da nije poštovao Hardena i da mu je ovo kazna.

Oglasio se i Jamesov advokat. -“Nažalost bojim se da je ovo još jedan primer ljudi koji traže nekoga s dubokim džepom, kad već odgovorni za to nemaju novaca.”- Dodao je još kako je Harden nevin i da je siguran u dobar ishod za svojeg klienta.

1 Trackback / Pingback

  1. Zbog Hardena - 35 godina zatvora! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*