Kelti uzeli još jednu pobedu!

Sinoć je održana draft lutrija prije utakmice Warriorsa i Spursa. Još jednu pobedu su odneli Celticsi. Nakon što su izbacili Wizardse u sedmoj utakmici i prošli u Konferencijsko finale, samo dan kasnije su saznali da imaju prvi izbor na draftu. Kako je draft jedan od jačih u poslednjih nekoliko godina, možemo očekivati velike stvari od Kelta iduće sezone.

Nakon njih najviše sreće su imali Magic Johnson i Lakersi koji će birati drugi, te usput zadržati svoj pick 2019. godine. Sreću 76ersima je doneo Joel Embiid u zlatnim cipelama, te će oni birati 3. po redu. Najgore su prošli Sunsi koji su očito tankirali krajem sezone, te izgubili 13 utakmica zaredom kako bi povećali šanse za prvim pickom. Nažalost ispali su iz Top 3 te sada biraju 4.

Ovde je kompletan poredak lutrije. Kingsi imaju 2 picka, svoj peti, te 10. koji su dobili u tradeu za Cousinsa, dok će Magic našeg trojca birati odmah iza Kingsa. Jokić i Dragić će dobiti zadnja dva picka u lutriji. Uskoro ćemo odraditi i mock draft te videti koji bi igrači najviše odgovarali ovim timovima.

1 Trackback / Pingback

  1. Magija broja 6 - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*