Leonard upitan za 3. utakmicu!

Stigli su rezultati Kawhi Leonardovog pregleda. Nakon kontroverzne povrede već načetog levog zgloba u Spursima su strepili od ovih rezultat. No konačni ishod je bolji od očekivanog.

Prema zadnjim saznanjima Leonard nema nikakovog loma u zglobu, što je odlična stvar. Nije igrao drugu utakmicu, upitan je i za treću, no kako sada stvari stoje trebao bi se vratiti do kraja serije.

Naravno ovo ne znači da će se Kawhi magično oporaviti i biti na 100%, no šanse Spursa i s polu zdravim Leonardom su puno veće nego bez njega. Što smo i videli u drugoj utakmici u kojoj su Warriorsi sve dileme rešili već u prvom delu. Gasol i Aldridge se nisu pojavili i ukoliko tako nastave ne piše se dobro Spursima, pa ni sa Leonardom.

Nažalost loše vesti za navijače Spursa. Leonard je propustio zadnji trening pred utakmicu i najverovatnije se neće skidati. Još uvek ga boli noga, a Pop verovatno ne želi riskirati karijeru svog najbolje igrača. No kamp Spursa je posetio i Tim Duncan. Prošli puta je imao razgovor sa Aldridgeom nakon kojega su Spursi proigrali. Možda će i sada biti isti slučaj. Moraju uzeti pobedu u sledećoj utakmici, jer sada su 2-0 u zaostatku, te ako Warriorsi dođu i do treće pobede, serija je gotova.

1 Trackback / Pingback

  1. Najava sezone 2017/18: divizija Southwest - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*