Lillard i McCollum žele pojačanja!

Blazersi su izvaredno odradili kraj sezone. Nakon tradea na našeg Nurkića proigrali su te na kraju izbacili Nuggetse iz playoffa, te izborili 8. mesto. Iduće sezone ambicije su malo veće. Nakon što su videli šta mogu sa našim centrom, bekovi Lillard i McCollum žele još pojačati ekipu i izazvati Warriorse i Cavse.

Prva meta će im izgleda biti (kao i većini ekipa) Paul George. Iako je vrlo blizu Lakersa, Paul bi lagano mogao i put Oregona. -“Dobro bi mu stajalo crveno i crno. Očito je da ćemo s njim biti dosta jači, teško je na Zapadu. Ovde ekipa imaju po 3,4 igrača koji vuku ekipu, poneki i 5. No vrlo je bitan i snažan kolektiv, a to možemo imati s Georgeom.”- izjavio je McCollum.

George još uvek nije odlučio šta će raditi. Moguće je i dalje da potpiše produljenje s Pacersima, a isto tako moguće je i sign and trade. U tom slučaju Blazersi imaju puno asseta koje mogu ponuditi. Verovatno bi samo Nurkić, Lillard i McCollum bili nedodirljivi.

I druga zvezda ekipe Lillard ima svoje želje. To je Latvijac Kristaps Porzingis. Već se naveliko priča kako je nezadovoljan u Knicksima (ko je tamo zadovoljan?) i da bi mogao promeniti sredinu. Na pitanje fana što misli o Porzingisu, Lillard je samo rekao kako će ga dočekati raširenih ruku ukoliko mu “dosadi” New York. Otkako je propustio zadnji sastanak ekipe, počele su spekulacije oko tradea.

Ukoliko im sve ovo prođe Blazersi će postati ozbiljni contenderi. Nurkić i Kristaps bi bili sila pod košem, odlično bi si pasali. Kristaps više voli igrati izvana i šutirati, dok je Nurk suprotnost. George bi išao na trojku i to bi bila možda i najmoćnija petorka lige!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*