“Moja porodica više nije sigurna”

Zaza Pachulia nema mira. Nakon prvog meča finala Zapada, kada je po mnogima on bio krivac za povredu najboljeg igrača Spursa Khawi Leonarda, krenula je žestoka kampanja protiv ovog igrača. Pojedini navijači su za njega tražili i zatvor.

Oštar je u svojoj izjavio bio i trener San Antonia, Gregg Popovich, a sve to dobija i novi epilog, nakon Zazine izjave da je nakon svega sigurnost njegove porodice ugrožena. Kako je izjavio za US Today, škola u San Francisku u koju idu njegova deca pojačala je mere osiguranja.

 

“Meni nije problem kao pojedincu nositi se sa tim. Ali kada vidim da je moja familija uključena. Moja žena i deca koja nemaju veze sa tim, koji su nevini… Ne volim što oni prolaze kroz to. Ne zaslužuju to. Ne krivim ga (Popovicha) zbog svega, ali on ima veliki udeo u tome”.

Najbolji igrač Spursa Khawi Leonard, nakon te povrede, nije igrao u preostala dva meča serije u kojoj GSW vodi sa 3-0. Spursi su totalno potonuli nakon toga, a svoje viđenje stvari je naravno imao i veliki Coach Pop. -“Pitajte samo Davida Westa kako mu je bilo dok je Zaza igrao za Dallas. Njegova istorija govori sama za sebe. To je bio potpuno neprirodno zagrađivanje. Ne zanima me što će Liga učiniti, Khawi svakako neće igrati, a to je meni jedino bitno.”-

Rekao je kako neće zvati ligu i žaliti se, da je na njima da li će sankcionirati Zazu. -“Koga briga za nameru. Koliko znam još uvek završiš u zatvoru kada tipkaš na mobitel dok voziš i ubiješ nekoga, ali ti možda nisi imao nameru to učiniti.”- završio je Pop u svom stilu.

Oglasio se i Khawi koji za razliku od svog trenera nije ništa nepravilno video u ovome. No ovo je nažalost ključan momenat serije. Nakon sjajnog početka Spursi su totalno potonuli i ispustili 25 razlike. To je bilo prvi puta u Popovoj dugoj karijeri da je izgubio nakon toliko velikog vodstva. Ukoliko Kahwi ne bude spreman barem za treću utakmicu, pitanje je koliko mogu Spursi. Videli smo da s njim u igri veoma opasna ekipa koja bi sigurno ozbiljno zapretila Warriorsima, no bez njega jako teško.

1 Comment

  1. I have noticed you don’t monetize your website, don’t
    waste your traffic, you can earn extra bucks every month
    because you’ve got high quality content. If you want to know how to make extra bucks, search for: best adsense alternative Wrastain’s tools

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Stigli rezultati pregleda! - Ostatak Sveta
  2. Zatvor za Pachuliu! - Ostatak Sveta
  3. Najomraženiji Ratnik odlazi iz kluba - Ostatak Sveta
  4. Istina o Zazi - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*