JRS: “Lebrone, malo više samopouzdanja!”

Celticsi su iznenadili šampione na njihovom terenu za 2-1 u seriji, i doveli ih na velike muke. Kada su svi mislili da će Cleveland lagano počistiti Boston, došlo je do najgoreg scenaria – Cavsi su kao domaćini prokockali +21, Boston je dobio meč trojkom Bradleya u poslednjoj sekundi:

Da bude još gore, Lebron James koji je do sada bio nezaustavljiv u play offu, nije postigao poen poslednjih 16 minuta meča, i delovao je indisponirano:

 

„Šta da kažem, jednostavno sam bio loš,” rekao je Lebron nakon meča, kada je ušao u klinč i sa pojedinim navijačima. Pažljivi statističari izračunali su da je Lebronu ovo jedan od najlošijih mečava u play offu u karijeru, i kada je imao ovakva izdanja njegovi timovi su na 0-6:

Za branioce titule ovo je možda i dobar poraz. Igrači su se opustili nakon +44 u Bostonu, a za okršaje sa (verovatno) Golden Stateom u velikom finalu trebaće im puna koncentracije i svi raspoloživi aduti.

Cavsi play off utakmicunisu izgubili od 4 meča play offa prošle godine u velikom finalu sa Warriorsima, čime su se zaustavili na 13 uzastopnih pobeda i izjednačili se sa Lakersima iz 1988-89 godine.

Pred meč broj 4, koji se igra u Clevelandu, svi su skoncentrisani samo na taj meč, Lebron ističe kako treba zaboraviti prošlost, i okrenuti se ka samo tom meču, a njegov kolega i saigrač JR Smith kaže da Lebron treba samo da bude fokusiran i da igra sa više pouzdanja u meču broj 4:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*