Hawksi našli novog GM-a!

Nakon otprilike 2 nedelje Atlanta Hawksi su našli rešenje za upražnjeno mesto GM-a. Iako su se spominjala 3 bivša igrača, Dumars, Billups i Barry, da će preuzeti kormilo, Hawksi su se ipak odlučili za drugu opciju. Pomoćni GM Warriorsa Travis Schlenk je preuzeo mesto glavnog managera u Atlanti.

Travis ima 12-godišnje iskustvo u NBA ligi u upravi Warriorsa, a zadnjih 5 godina je proveo na bivšem mestu pomoćnog GM-a iza Bob Myersa. Tokom tih godina bio je pomoćnik u stvaranju ove jezgre koja žari i pali ligom. Podsetimo se da su na draftu izabrali i Klaya i Currya, danas 2 glavna igrača, te su prošle sezone šokirali sve dovođenjem Duranta.

Većina NBA dužnosnika je puna hvale za Travisa, a jedan od njih je i Mr. Logo Jerry West. -“Impresioniran sam koliko je on zapravo dobar. On je puno više od pomoćnika. On je bistar, veliki radnik, discipliniran, te poseduje ogromno znanje. I uz sve to poseduje jako dobro oko za talent.”- rekao je West i još dodao kako je jako sretan zbog njega i da će sigurno faliti Warriorsima.

Prvi njegov zadatak će biti Paul Millsap koji je nedavno izjavio kako će testirati tržište. Njega će ipak probati privoliti da ostane, a uz sve to uskoro je i draft, a Hawksi imaju 3 izbora. Samo jedan u prvoj rundi, te po jedan na početku i na kraju druge runde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*