“That’s cute!”

CBS sport

Sinoć smo dobili i drugog finalistu. Iako je bila samo formalnost i znalo se da će Cavsi igrati u Finalu potvrdili su pobedu protiv Kelta sjajnom predstavom. No ta serija nije prošla bez problema za Lebrona i društvo. Celticsi su ih iznenadili u 3. utakmici, kada je Bradley pogodio trojku za pobedu. Nakon toga i u 4. su opasno visili na poluvremenu i da nije bilo Irvinga Boston bi verovatno izjednačio seriju.

Nakon 3. utakmice kada su potpisali poraz trener Cavsa Tyronne Lue je dao jednu jako zanimljivu izjavu. -“To što oni odigravaju je teže braniti nego Golden State. Naprimer kada dodaju loptu u post, GSW radi blokove i to je to, dok kod Bostona postoje razne stvari. Brad ih je odlično naučio da rade cutove i da menjaju brzinu i svi su opasnost.”- rekao je Lue. Iako je verovatno i sam svestan da napad Kelta nije ni približno opasan kao GSW (čisto za primer dali bi radije imali Smarta i Crowdera ili Currya i Duranta…) te je Lue samo hteo “bocnuti” svoje sledeće protivnike.

U taboru Warriorsa naravno da nisu ostali imuni na ovo. Svedočili smo kako trenutni trener GSW-a Mike Brown ima presmešne reakcije na press konferenciji, a sada je to opet potvrdio. Odgovorio je kratko i jasno -“To je njegovo mišljenje, meni je to jako slatko.”-

Iako smo dosada imali dosadan playoff (čast izuzecima) Finale bi trebalo biti pravi spektakl. Već su počela verbalna prepucavanja, a u ovih nekoliko dana bez utakmica tenzije će samo rasti. Jedva čekamo da počne!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*