Wade ostaje?

Na početku ove sezone Bullsi su objavili veliki transfer, povratak Wadea u rodni grad. Dali su mu ugovor na 2 godine, s tim da je druga godina player option. No tokom sezone stvari nisu išle glatko. Butler, Wade i Rondo su se posvađali s ostatkom ekipe, čak su optužili Wadea da ne trenira. Nekako se to smirilo, a kada se Wade povredio tada je krenula i serija Bullsa, kojoj su na kraju izborili i playoff.

U playoff su iznenadili Celtice, Wade, Butler i Rondo su napokon igrali onako kako se očekuje od njih, no nesretna povreda Rajona ih je izbacila iz playoffa. Činilo se kako će Wade gotovo sigurno otići negde drugde i da neće iskoristiti svoju player opciju, no prema poslednim informacijama Dwayne će ostati još jednu godinu u Vetrovitom gradu!

-“Sve što Vam mogu reći je da svi povezani s Bullsima veruju da će Wade ostati još jednu sezonu s nama.”-piše K.C. Johnson iz Chicago Tribunea. Iduće sezone bi trebao dobiti 23,8 miliona $, a kako je igrao ove godine verujemo da nigde drugde neće dobiti takve novce.

Ovo je bila najgora Wadeova sezona nakon rookie godine. Imao je najmanje poena u proseku, samo 18,3, te 43,4% šuta iz igre što je njegov carrer low. Verovatno dobra Wadeova odluka da uzme novce dok još može. Godine su ga stigle, a iako može još uvek odigrati jako dobro, te utakmice su sve ređe i ređe.

1 Trackback / Pingback

  1. Wade natrag u Miami? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*