Ratnici pobeđuju zbog tostera?!

Twitter

Warrioris su furiozno krenuli u Finale. Dobili su Cavse sjajnom igrom u oba smera i (barem zasada) opravdali status favorita. Ovaj playoff igraju u odličnoj formi, još uvek čekaju na svoj prvi poraz. Redom su padali Blazersi, Jazzeri te Spursi svi s metlom, a sada su i Cavsi poklekli u prvoj utakmici.

Prije nekoliko godina, tačnije 2014. godine marketinški tim Warriorsa je pustio u prodaju toster s njihovim grbom. Ovo je naišlo na podsmehe navijača, no izgleda da je baš to razlog za ovaj pobednički niz.

Naime u martu ove godine Klay Thompson je dobio baš taj toster na potpis. Njemu ništa nije bilo jasno, no naravno udovoljio je želji navijača. -“On je definitivno bio zainteresiran za taj toster.”-rekao je navijač kroz smijeh. “Pitao sa ga da li je ikada potpisao takvo šta, odgovorio je da nije. Primetio je da su ga već potpisali Draymond Green i David Lee, te je naravno stavio svoj autogram.”-

Od ovoga potpisa Warriorsi imaju savršenih 28-0. Savršeni playoff, te niz od 16 pobeda na kraju sezone. No izgleda da mu je toster uzeo moći(kao u Space Jamu, samo što ovaj puta nije lopta) jer Klay igra očajan playoff. Ispod 40% šuta, oko 15- ak poena u proseku je jako malo za jednog od najboljih šutera lige. No dok god pobeđuju, verujemo da Klaya nije posebno briga za to. Bitno je da ima velike šanse da uzme još jedan prsten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*