Warriorsi najbolja ekipa ikada?

Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Noah Graham/NBAE via Getty Images)

Golden State Warriorsi imaju priliku da ispišu istoriju večera. Postali bi prva ekipa koja bi osvojila naslov sa savršenim scoreom. Cavsi su odlični protivnici, imaju najboljeg igrača u NBA Lebrona Jamesa, no ipak ovu seriju su samo jednu utakmicu bili blizu trijumfa.

Zbog sjajne igre i neverovatnog niza pobeda mnogi analitičari su počeli uzimati ekipu Warriorsa kao najbolju ikada. Curry, Durant, Thompson, Green su verovatno budući Hall of Fame igrači, a Durant i Curry su u uskom krugu za MVP-a Finala. No mislim da se ipak s takvim izjavama treba još malo sačekati. Barem dok ovi Warriorsi ne dokažu da mogu biti konstanto ovako dobri.

Nakon toga, odmah su se javili i bivši NBA prvaci. Naravno svatko od njih misli da je ekipa iz njegovog primea bolja, te da Dubsi ne bi imali šanse. Prvi koji se javio je bio Magic Johnson. -“Verovatno bi ih počistili.”- izjavio je Magic za njegovu Showtime ekipu. -“Jednostavno smo previsoki.”- uveren je u svoju ekipu Magic.

Nakon njega na red je došao i Sheed Wallace iz sjajnih Bad Boysa part 2. -“Obrana koju smo mi igrali u Pistonsima je neponovljiva. Njihova obrana se zasnima na tome da uzmu više šuteva. A kako imaju sjajne šutere to u većini slučajeva pali. No mi smo igrali pravu obranu.”-rekao je Sheed i dodao kako je uveren da bi Warriorsi prošli kao i zvezdana ekipa Lakersa 2004. godine.

1 Trackback / Pingback

  1. GSW: Povratak na tron - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*