Cavsi rafalnom paljbom do rekorda!

Twitter

Sinoć su Cavsi uspeli izbeći eliminaciju te sa neverovatnom utakmicom uspeli poraziti Warriorse i barem još jednu utakmicu ostati u igru. Početak je bio pravi pokazatelj u kojem će smeru ići ova utakmice. Napokon smo dobili energiju i dobru igru čitave petorke, a ne samo Lebrona i stvari su odmah izgledale vrlo dobro za Cavse.

Odmah na samom početku trojku pogađa JR Smith, da bi se nakon toga Irving nadovezao s trojkom preko ruke. Šuteri Cavsa su sve pogađali, a ovu utakmicu smo napokon dobili probuđenog Thompsona. Videlo se odmah koliko on znači za igru Cavsa. Kažnjavao je svaku rotaciju Warriorsa, kada bi Zaza izašao na udvajanje ili pomoć odmah je uzimao poziciju za skok. Tada na njemu ostaju Curry ili Klay i to je lagan skok za Tristana.

https://twitter.com/cavs/status/873349243481632770

Nakon njegovih skokova u napadu dobre stvari se dešavaju po Cavse. Prvo Lebron ubacuje 2+1, da bi zatim Love pogodio trojku za erupciju u dvorani.

https://twitter.com/cavs/status/873350984784687104

Cavsi pucaju iz svih oružja, a Warriorsi su bespomoćni. Na kraju četvrtine Cavsima je falio samo jedan poena do 50 i to je naravno najviše poena u jednoj četvrtini u istoriji playoffa. Sličnim tempom nastavljaju do poluvremena i ubacuju 86 poena, što je opet najviše poena u jednom poluvremenu u istoriji playoffa.

https://twitter.com/NBA/status/873358607311486976

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*