Bek Knicksa promenio mišljenje?

Iako je do nedavno pričao kako sigurno napušta Knickse i upušta se u novu avanturu, Rose po svemu sudeći menja mišljenje. Prema njegovom agentu B.J. Armstrongu Rose je odlučio nastaviti karijeru u Knicksima. -“Derrick jako voli New York i želi ostati ovde. Već smo to rekli upravi Knicksa i dali im do znanja da Derrick želi ostati.”- rekao je njegov agent.

Rose je toliko ustrajan da čak i razmišlja o smanjenju plate, sve kako bi ostao u Velikoj Jabuci. I prije je imao slične izjave, kako mu je sada pobeđivanje bitnije od novaca kojih ima dovoljno, no prije je bilo gotovo sigurno kako će otići iz Knicksa.

-“Ni ne razmišljam o novcu. Milslim da sam sačuvao dosta novaca. Ako sad prestanem igrati košarku, samnom će biti sve u redu. Želim pobeđivati. Prilikom pregovora to će mi biti prioritet. Novci ni sporedna stvar u ovom slučaju.”- rekao je Rose za nba.com, prije početka playoffa.

Rose je ove godine prvi puta trebao biti slobodni igrač i testirati tržište. Iako u Knicksima stvari odavno ne štimaju, Rose izgleda želi ostati. Tokom sezone bilo je velikih priča za vreme trade deadlinea oko razmene Melo i Rosea. Trebao je otići u Wolvese za Rubia, ali na kraju ništa nije bilo od toga. Igrači su nezadovoljni Hornacekom i dosta njih želi promeniti sredinu.

Rose je ove godine čak bio i zdrav. Odigrao je 62 od mogućih 71 utakmicu i nije imao nikakvih tegoba s problematičnim kolenima. Na prosecima je od 17,4 poena, 4,4 asista i 3,8 skokova i s vremena na vreme liči na ono “MVP” Rosea. Više nije na toj razini, ali i dalje dosta dobro odrađuje svoj deo posla u Knicksima, s nekakvim povremenim bljeskom.

Rose je ipak nedavno kritizirao famozni “Triangle Offense” koji nikako ne sjeda igračima Knicksa. Počevši od Mela i Porzignisa gotovo svi su nezadovoljni s Trokutom.

-“Ovo je prvi puta kako ću biti free agent, još ne znam kako taj proces funkcionira. Nakon sezone, moja braća, agent i obitelj ćemo popričati o tome. Naravno da želim ostati. Ovdje je fenomenalna atmosfera, biti u New Yorku, Gardenu svaku drugu večer je blagoslov. No morati ću svakako popričati sa obitelji i agentom.”- Rose je pričao prije samo nekih 2 meseca, no sada vrti potpuno drugu ploču. Uskoro bi stvari trebale biti rešene, te nam ostaje da vidimo koje Roseu verovati.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Problemi za Rosea! - Ostatak Sveta
  2. "Sve karte će biti na stolu." - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*