Zašto su Lillard i Thomas besni?

Nakon sinoćne objave nagrada za najbolje pojedince i timove u ligi, usledila su slavlje, čestistke, ali i komentari i otvorene kritike. Jedna od kritika dolazi na račun izbora najboljih odbrambenih timova lige. Besan je Isaiah Thomas jer njegov saigrač iz Celticsa, Avery Bradley nije izabran niti u drugu postavu. “Je li to ŠALA,” pita se sjajni bek Celticsa:

Ravnodušni nisu ni superstarovi Portland Trailblazersa, Damian Lillard i CJ McCollum koji su isto preko Twittera pokazali koliko su iznenađeni:

Nepravdom su to smatrali i sjajni rookie Denver Nuggetsa, Jamal Murray, kao i francuski internacionalac u Magicu Evan Fournier:

U prvi odbrambeni tim lige izabrali su Draymond Green iz Warriorsa, inače najbolji odbrambeni igrač lige, centar Utah Jazza Rudy Gobert, krilo Spursa Leonard Kawhi, play LA Clippersa Chris Paul, kao i bek Rocketsa Patrick Beverley.

Bradlye je dobio najviše glasova od svih onih koji nisu izabrali u prva dva tima (46), čak više i od Giannisa Antetokounmpa iz Bucksa, no prednost su dobili osim njega Tony Allen iz Grizzliesa, Danny Green iz Spursa, Anthony Davis iz Pelicansa, i Andre Robertson iz Oklahome.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*