Zen Master napustio Knickse!

Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Napokon smo dobili i osvajače individualnih nagrada na NBA ceremoniji, a iduća stvar koja nas čeka je potpisivanje slobodnih igrača. I dalje ćemo prenositi sve glasine oko mogućih transfera, a kako je to bilo zadnjih dana i koje su sve moguće opcije možete pregledati na linkovima ispod, a mi krećemo u nove glasine!

29. jun, 2017.

Nakon tradea CP3 u Houston, među sada već bivšim igračima ima nezadovoljnih. Lou Williams se vraća u LA, i želi zaboraviti tri meseca provedena u Houstonu:

28. jun, 2017.

  • Morey nije gotov sa slaganjem ekipe! Nakon senzacionalnog tradea za Chrisa Paula Morey cilja na još jednog Allstara. Prvi je Paul George kojeg će pokušati tradeati u narednim danima, dok je druga opcija Carmelo Anthony. Izgledno je kako će Knicksi otkupiti njegov ugovor što znači da postaje slobodan igrač. Ukoliko dođe do toga Melo je rekao kako će potpisati za Rocketse.

  • IMAMO TRADE! Chris Paul je prema najavama napustio redove Clippersa i pridružuje se Jamesu Hardenu u Houston Rocketsima! Iako je najavio kako neće iskoristiti svoju player opciju, sada je to učinio kako bi ovaj trade mogao biti odrađen. Sada ima ugovor vredan preko 24 miliona $ do iduće 2018. godine, no Rakete zadržavaju njegova bird prava te mu mogu ponuditi max iduće sezone. Put Los Angelesa su krenuli Patrick Beverly, Sam Dekker, Lou Williams i pick prve runde 2018. godine!

  • Andre Igoudala može da bira ovoga leta. Za usluge sjajnog igrača Warriorsa, koji je i pored godina u odličnoj formi, zainteresovano je čak 7 klubova! Wolvsi, Spursi, Clippersi, 76ersi, Magic, Netsi i Jazzeri spremni su Igoudali ponuditi ugovor ovoga leta.

  • Službeno je! Phil Jackson više nije predsednik košarkaških operacija New York Knicksa. Kako se i najavljivalo Jim Dolan je nakon nekoliko, u najmanje ruku spornih, poteza otpustio slavnog Zen Mastera. Fijasko s potpisivanjem Rosea i Noaha prošle sezone, pa onda svađa s najvećim zvezdama koštala ga je posla. Glavni kandidat za njegovu poziciju je trenutni GM Raptorsa Sam Ujiri.

Kako su Porzingis i ostali Knicski ‘proslavili’ odlazak Phila Jaksona iz kluba, predstavio je Bleacher Report u šaljivom videu:

  • Osim Miloša Teodosića još jedan naš bek se odlučio na odlazak u najjaču ligu sveta. Kako je bilo i najavljivano Bogdan Bogdanović će pojačati Sacramento Kingse. Prema najavama trebao bi potpisati 3-godišnji ugovor vredan 30 miliona $.

  • Iako su im prve ponude odbijene Kelti ne odustaju od pojačavanja ekipe. Spremaju opasne stvari i žele upariti 2 Allstar igrača. Hayward je slobodan i njega vrbuju kao slobodnog agenta, a s njim žele u paketu dovesti i Paula Georgea. Obojica bi sjajno legla Stevensovoj ekipi, uz Thomasa, Horforda, Bradley i novopridošlog Tatuma imali bi legitimne contendere. Ainge još jednom priprema strašnu ekipu.

  • Minnesota nije gotova sa slaganjem ekipe za iduću sezonu. Stavili su španskog beka Ricky Rubia na trade block. Iako je Rubio imao odličnu prošlu sezonu, Thibs ipak na toj poziciji traži boljeg šutera i igrača koji može biti koristan i bez lopte. Sada kada je došao Butler, lopta će najviše biti kod njega, a tu su još i Wiggins i Towns. Jazzeri su najnovija ekipa zainteresirana za njegove usluge.

  • Ništa više nije sigurno u ‘velikoj jabuci’. Prema poslednjim informacijama koje stižu, vlasnik Knicksa James Dolan razmišlja o radikalnom potezu – da otpusti generalnog menadžera Phila Jacksona!

  • I dok su mnogi na izlaznim vratima Knicksa, ili se bar tako spekuliše, Derrick Rose bi mogao gotovo sigurno ostati u velikoj jabuci. Knicski su pokazali interesovanje da zadrže odličnog playa koji nikako da proigra na svom prepoznaljivom nivou posle serije povreda koje je imao:

  • Chris Paul, play Clippersa, na meti je Houstona. Prema poslednjim informacijama Rocketsi su ozbiljno zagrizli za sjajnog playa, a glavni zagovornik njegovog dolaska među ‘rakete’ je James Harden.

27. jun, 2017.

  • Još jedna ekipa se uključila u bitku za Paula Georgea. Momci iz glavnog grada predvođeni Wallom i Bealom trebaju pojačanje. Odlična petorka nije bila dovoljna za više od polufinala Istoka, te sada žele pridodati još jednog Allstara u svoju ekipu. Iako je Paul izjavio kako samo Lakersi dolaze u obzir, Wall pokušava nagovoriti Paula da “sredi” trade u Wizardse.

  • Nakon što niti jedna ekipa nije htjela Lovea, Cavsi su odlučili u paket staviti i jednog dosada nedodirljivog igrača. Kyrie Irving je gotovo završio u Phoenix Sunsima! Ozbiljno se pregovaralo oko tradea 3 tima, Pacersa Cavsa i Sunsa. Cavsi bi naravno dobili Georgea, Irving i Frye bi završili u Sunsima, dok bi Pacersi dobili 4. picka na draftu. Trade je navodno otpao jer Gilbert nije dobio Lebronovu garanciju da će ostati nakon isteka ugovora. Što znači da bi riskirali Irvinga za godinu dana rentanja Georgea koji sigurno ne bi potpisao ukoliko King ode.

  • Iako mu je CSKA ponudila najveći ugovor ikada u europskoj košarci Miloš Teodosić će se izgleda odlučiti oprobati u najjačoj ligi sveta. Napravio je sve što može u Europi, postao jedan od najboljih igrača i vreme je za novi izazov. Spominjao se u kontekstu mnogih ekipa, no trenutni favoriti su Utah Jazz. Kirk Snyder je već izrazio želju da ga dovede, a čini se kako bi i Teo hteo u Zemlju Mormona.

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Rocketsi prave novi Superteam? - Ostatak Sveta
  2. Pregled Free Agencya! - Ostatak Sveta
  3. Najava sezone 2017/18 ATLANTIC - Ostatak Sveta
  4. "Mama... nisam sam zaredio, ali imam 12 sledbenika" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*