Embiid kažnjen!

Bleacherreport

Dvojica možda i najzabavnijih likova u današnjoj NBA ligi su nedavno imali “rat” preko društvenih mreža. Joel Embiid i LaVar Ball su se sukobili i na kraju je Joel izvukao deblji kraj. Taj “rat” je počeo tako što je Embiid na Instagramu rekao Simmonsu da zakuca preko Lonza Balla, verovatno ga je nervirao toliki “hype” koji se napravio oko momka s UCLA.

After the Lakers drafted Lonzo ?

A post shared by Sports Blog Nation (@sbnation) on

Naravno da to nije prešutio Lonzov otac, već nam dobro poznati Lavar. Dao je intervju u radio emisiji u Philli i rekao da se bolje drži treninga nego Instagrama i Twittera. Joelu nije dugo trebalo na odgovor. No Lavar ga je iznervirao i Embiid je uživo na Instagramu bio kratak i jasan. “F**k Lavar Ball!” To naravno nije dobro prošlo kod NBA lige koja ga je odlučila kazniti sa 10,000 $ zbog dugačkog jezika.

No tu uleću navijači Phille. Oni su odlučili internet kampanjom prikupiti tih 10,000$ za Embiida i platiti kaznu. Iako taj novac sigurno nije veliki trošak za centra, ovo je više gest navijača koji pokazuje da su na njeogovo strani. I što je najbitnije da veruju “u proces”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*