Povratak Mr. Big Shota!

Complex

Odigrano je treće kolo Ice Cubeova Big 3 lige. Slobodno možemo reći kako je ovo bilo najzanimljivije veče dosada. U prvim kolima igrači su se još tražili, no sada nas polako počinju podsećati zašto su oni ovde.

Prvi koji je to napravio je bio čovek koji je doneo naslov Pistonsima, Chauncey Billups. Mr. Big Shot je ponovo opravdao svoj nadimak iz igračkih dana. Čitavu utakmicu je pogađao, bio najbolji strelac ekipe, a onda je pogodio ključan šut za 4 poena koji je prelomio utakmicu. Postigao je 21 poena, a čovek Jackson je ubacio 18. On je bio čovek koji je zabio pobednički koš nakon Billupsovog promašaja.

Sjajno je odigrao i Reggie Evans koji je uhvatio rekordnih 18 skokova, te uz to ubacio i 12 poena. Kod poraženih Mike James je ubacio 18, a O’Neal je stao na 10 uz 6 skokova.

U drugoj utakmici “ukazao” se jedan od najuzbudljivijih igrača u svoje vreme, Curry prije Currya Mahmoud Abdul-Rauf. Podsetio je na stare dane i ubacio 4 trojke, te na kraju završio na 22 poena. Na kraju je ubacio pobednički koš i završio stvar. Rashard Lewis je imao 20 koševa i 6 skokova. U ekipi Power Mobley je ubacio 19, a Stevenson 11 koševa.

U idućoj Iverson je otvorio meč polaganje, no na kraju se nije dobro završilo po njegovu ekipu. McCants, Harrington i White su razvalili Big 3′ Company i postigli sve poene za svoju ekipu. Prvi pick Big 3 drafra McCants je ubacio 19, Al Harrington 18, a bivši igrač Cedevite James White je ubilježio 13 poena i 10 skokova. Iversonu su to ostali jedini poeni na utakmici, a njegovu ekipu je predvodio Johnson sa 16 koševa.

U poslednjoj utakmici Ghost Ballersi su bili bolje od Ball Hogsa. Bivši igrač Cavsa, vlasnik “najglupljeg poteza u istoriji Lige” bio je najbolji strelac ovog kola sa  23 poena i vodio je svoju ekipu do pobede. Rano su se odvojili, no pred kraj se probudio Rasual Butler i predvodio seriju Ball Hogsa 13-2 kojom su se primakli Ballersima. No Butler je na kraju ipak bio tragičar. Promašio je slobodno bacanje na 46-48, a na skoku je fauliran Davis koji je mirno pogodio bacanje koje je donelo pobedu njegovoj ekipi.

Tablica trenutno izgleda ovako

Screenshot/ big3.com

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Iversonov povratak kući! - Ostatak Sveta
  2. Trilogija i dalje bez poraza, Bibby i Davis preokretom do pobede! - Ostatak Sveta
  3. Nestanak The Answera! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*