Kelti ne poštuju legendu!

(Photo by Mike Ehrmann/Getty Images)

Iz tabora Bostona Celticsa je objavljeno kako će nova akvizicija, Gordon Hayward moći nositi dres sa brojem 20 u novom klubu. Taj broj je dosada imao i na sveučilištu, te kasnije i u Utah Jazzu. Jedini problem je to što taj broj pripada igrači koji je doneo mnogo veselja navijačima Kelta- Rayu Allenu.

U prevodu ovo znači da Kelti neće umiroviti njegov dres. Još veći udar je to što je Boston franšiza sa najviše umirovljenih brojeva u istoriji lige. Kako su i najtrofejnija, imali su razloga za tolika umirovljenja.

Allen i Boston nisu u dobrim odnosima, Rondo ga čak nije ni pozvao na godišnjicu osvajanja naslova prvaka. Ray je podsećamo prešao u redove tada najljućih rivala Miami Heata, a došlo je do toga da ga Garnett nije želio ni pozdraviti.

No ipak Allen je proveo 5 godina u Bostonu. Dao im je najbolje godine svoje karijere, te je u to vreme čak 3 puta bio Allstar. Osvojio je jedan naslov, a drugi im je zamalo izmakao. Sada će Hayward preuzeti broj 20 i nadamo se da će opravdati očekivanja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*