Wade natrag u Miami?

Ove sezone je bilo dosta glasina oko Wadeovog ostanka u Bullsima. Nakon završetka sezone Wade je otklonio sve sumnje i rekao je kako namerava iskoristiti player opciju i produžiti svoj ugovor na još godinu dana. To bi mu trebalo doneti 23 miliona $.

Sve je izgledalo super, dok Bullsi nisu odlučili potpuno razmontirati ekipu. Tradeali su Butlera, nisu dobili baš bogzna što za njega i pojavila se priča kako je Wade ponovo nezadovoljan. Već u poznijim godinama i na zalasku karijere i s ovom ekipom nema ni teorijske šanse u borbu za još jedan naslov. Zapravo totalno suprotno, kako stvari stoje Wade bi se mogao boriti za što bolji pick iduće godine na draftu.

U toj situaciji verujemo da mu se baš i ne ostaje u Chicagu. Ekipa nema smisla niti plana, a za veterana kao Wadea to sigurno nije dobra sredina da završi karijeru. No tu u priču upada njegov bivši klub, Miami Heat. Odradili su solidan prelazni rok, potpisali Olynika, te zadržali vrlo dobru jezgru koji su imali prošle godine. Veteran kao Wade bi im idealno došao kao pomoć s klupe koji bi sigurno vrlo dobro odradio svoju ograničenu minutažu.

Dion Waiters, igrač koji je nedavno produžio svoj ugovor s Heatom već je počeo raditi na povratku Wadea. Prepiska na Twitteru sa jednim fanom u kojemu je rekao kako već naveliko radi na povratku Wadea u “njegov” klub.

Ove sezone će ovo verovatno ostati na ovome. Wade će teško iz Bullsa, ima veliki ugovor, no iduće godine će biti free agent. Verujemo da će iduće sezone Miami sigurno biti favorit za njegov dolazak.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Rondo kod Boogia, Rose među jelenima, Wade se vraća kući - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*