Zubac solidan u pobedi, dobili smo polufinaliste Letnje lige!

Bleacher report

Sinoć je bio zadnji dan Letnje lige u Vegasu za neke klubove. Sada kreću polufinala i igra na ispadanje u koje su prošle 4 ekipe. Videćemo pravu poslasticu, Lonzo Ball protiv Dennisa Smitha. Uz Tatuma 2 rookiea koja su najviše pokazala dosada. U drugom meču će iskusna ekipa Memphisa ići na Blazerse.

Zagorca ćemo imati prilike još gledati, a sinoć je odigrao solidan meč. Dobio je 15 minuta i to je iskoristio za 2 poena i 1 skok. Memphis je na kraju posle produžetaka uspeo slomiti otpor Heata, a najbolji je bio Selden sa 24 poena. Miami je predvodio Clavell s klupe sa 20 koševa.

Boston je bez Žižića i Tatuma relativno lagano izgubio od polufinalista Mavsa. Smith je odigrao vrlo malo minuta, no Ferrell je tu preuzeo ulogu strelca i ubacio 20 poena uz 5 asista. Ko Kelta nitko nije iskakao, bio je to vrlo loš meč čitave ekipe, tako da Mavsi nisu imali velikih problema.

Za kraj Lonzo je odigrao još jednu odličnu allround utakmicu sa 14 poena, 9 skokova i 7 asista, a Blue i Kuzma su natrpali koš Netsa, prvi sa 27 drugi sa 26 poena. Zubac standardan sa 9 poena i 8 skokova i vrlo dobrih 4 asista. Kod Netsa LeVert i Dindwiddie su predvodili ekipu sa 23 i 22 poena, no na kraju su Ball i Lakersi ipak došli do pobede i polufinala.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*