Kralj je nezadovoljan!

Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports

Stvari se polako smiruju, većina igrača je našla novi klub, a samo je nekolicina ostala slobodno. U zadnjih nekoliko dana nismo videli neki blockbuster trade ili potpisivanje,no iznenađenja je svakako bilo. Naša kolonija je postala bogatija za 4 igrača, Teodosić, Bogdanović, Žižić i Zagorac. Jedina stvar koja još uvek nije rešena, a traje puno duže od ovog prelaznog roka je Melo-saga. Povuci potegni s upravom Knicksa, malo ga se hoće rešiti, malo ostaje, a u verujemo da će u narednim dana odluka biti donešena.

Rondo kod Boogia, Rose među jelenima, Wade se vraća kući

18.jul, 2017.

  • Manu Ginobili je objavio kako se vraća u Spurse na još jednu sezonu! Bilo je priča kako će prekinuti karijeru, dugo ja vagao, a na kraju je ipak presudila ljubav prema igri. Vratiti će se još jednu sezonu u Popovu ekipu, te i dalje terorizirati obrane s klupe.

  • Veliko nezadovoljstvo vlada u Clevelandu. Nakon izgubljenog finala dali su otkaz Griffinu, GM-u s kojim je Lebron imao odličan odnos. Nakon toga popali tradeovi za sve zvezde (Melo, Butler, George) jer nitko nije htio Kevina Lovea. Uz sve to nisu napravili gotovo niti jedan potez da osnaže ekipu, jer ova očito nije dovoljna da pobede Warrorse. Te stvari su zabrinule glavnu zvezdu Lebrona Jamesa. On je izgleda sve nezadovoljniji u Cavsima, dok oni stagniraju ostale ekipe (Rocketsi, Wolvesi…) se pojačavaju. Čak su i Warriorsi zadržali sve igrače od prošle godine, a pridodali su Younga i odličnog rookiea Bella. Ne piše se dobro Cavsima ako leto nastave u ovom tonu.

17. jul, 2017. 

  • Odličan obrambeni igrač i ne tako talentirani napadač Kendrick Perkins je objavio kako je na putu povratka u ligu. Naporno trenira ovoga leta kako bi obezbedio kamp s nekom NBA ekipom i pokušao doći do još jednog ugovora. Bivši centar šampionski Celticsa, poznat kao Howard Stopper (tada je Dwight bio najbolji centar lige) karijeru je završio u Pelicansima, a još je nastupa za Cavse i Thundere. Najbolji dani su mi definitivno bili u Keltima, no možda uspije odigrati još koju utakmicu pod stare dane…

  • Rocketsi se polako približavaju Warriorsima i Cavsima. Pojačali su obranu sa Lucom Mbah a Mouteom te sada skoro po kompletirali ekipu. Imaju više dobrih opcija na svakoj poziciji i sada su postali pravi contenderi. Potpisao je jednogodišni minimalac

  • Pelicanski sada imaju novu udarnu trojku. Uz visoki dvojac, Demarcusa Cousinsa i Anthony Davisa, tu je i novi play Rajon Rondo. Zanimljivo je da su sva trojica igrača pre NBA igrala na istom univerzitetu – Kentuckyu. Boogie Cousins je za Wildcatse igrao 2009-2010 i tada je beležio 15.1 poen i 9.8 skokova, i nakon samo jedne godine preselio se u NBA gde je u dresu Kingsa eksplodirao. Obrva je također jednu sezonu igrao za Kentucky, 2011-12, i imao je  učinak od 14.2 poena i 10.4 skokova. Rondo je veteran među ovim trojce, i za Kentucky je igrao 2 sezone – 2004-05 i 2005-06, a u druog sezoni imao je 11.2 poena, 6.1 skok i 4.9 asistencija po meču.

16.jul, 2017.

  • Nakon potpisivanja najvećeg ugovora u istoriji lige Harden je izjavio kako planira ostati do kraja karijere u Rocketsima. Iako je uzeo preko 35 miliona$ po sezone izjavio je kako ga novac ne zanima, samo naslovi. Iskreno kada bi i mi dobili makar 10% njegovog ugovora ni nas novac ne bi zanimao…

  • Prekjučer smo mislili da je Melo na korak do Rocketsa, nakon toga uprava je izjavila kako ga žele zadržati. No sada se u sve ovo uključila i treća ekipa. Blazersi su izgleda zainteresirani za dovođenje Mela, ukoliko on pristane na trade. S njim bi Veliku četvorku, s Lillardom-McCollumom-Nurkićem te bi sigurno bili konkurenti za sam vrh Zapada.

  • A bek šuter Blazersa McCollum smatra da bi Anthony bio sjajna dopuna ekipi Blazersa:

  • Wolvesi nakon sjajnog prelaznog roka još uvek nisu gotovi s pojačanjima. Thibs je izjavio kako mu još uvek fale rezervni playmaker i šuter. Tri igrača su zasada u konkurenciji za potpis, da menjaju Teaguea i Butlera. Bivši igrač Bullsa Brooks, onda sjajni šuter Morrow i na kraju bivši Cibonaš Alan Anderson.

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Pregled Free Agencya! - Ostatak Sveta
  2. Embiid i Simmons zovu 'Kralja' u Philu - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*