Pierce već dobio naslednika?

Danas je službeno Istina obesila patike o klin. Paul Pierce, legenda Bostona, potpisao je jednodnevni ugovor s Keltima kako bi se mogao povući u najdražem dresu. Momak iz Los Angelesa koji je odrastao mrzeći Boston i Birda na kraju je postao jedan od najvećih “Zelenih”.

Sada može mirno uživati u mirovini i sjećati se lepih trenutaka u zelenom dresu od kojih je sigurno najbolji onaj 2008. godine kada je napokon osvojio prsten. No i bez njega Kelte čeka svetla budućnost, a s time s slaže i Pierce. Finalisti Istoka prošle godine još su osnažili ekipu potpisom Haywarda, no prava snaga Bostona u budućnosti možda leži u Piercovom nasledniku, Jaysonu Tatumu.

Pružio je sjajne igre na Letnjoj ligi a i Istina je impresioniran s njime. -“Čoveče taj mali Tatum će biti prava stvar. Samo da nastavi raditi. Ima mnogo oružja, jako mi se sviđa.”- rekao je Pierce. Kako znamo njegov nadimak, verovati ćemo mu da govori istinu.

Iako nije bio direktan i rekao kako je Tatum njegov naslednik, možemo to isčitati iz redova. Nemaju baš isti stil igre, no uz pred rad (kao i što je sam Pierce prošao) verujemo da u Tatumu imaju pravi zalog za budućnost i igrača koji bi ih u budućnosti mogao voditi čak i do naslova prvaka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*