Iversonov povratak kući!

ABC News

Stigli smo i do 4. kola Big 3 lige koja je ovaj vikend održana u Philadeplihi. Prije početka Dr. J i Iverson su održali govore kojima su zahvalili navijačima za podršku koji i dan danas dobijaju od njih iako su njihovi igrački dani davno završili. Nažalost ovaj puta nismo imali priliku gledati Answera na poznatom terenu jer se nije skidao ovo kolo.

Tri State – Big 3s Company 51-44

Prvu utakmicu je Iversonova ekipa 3s Company je izgubila od Tri-Statea kojoj je ovo bila prva pobeda. Tri-State je vodio tokom čitave utakmice, na poluvremenu su dopustili samo 13 poena, a iako se 3s Company približio na kraju rutinski su priveli utakmicu kraju. Thornton je bio najefikasniji sa 20 poena, a pobedničku ekipu su predvodili Bonzi Wells sa 12 i O’Neal sa 10 poena.

Ghost Ballers – Power  44-51

DeShawn Stevenson je torpedirao “Duhove” s 5 trojki, te na kraju pogodio šut kojim je rešio utakmicu. Prvo poluvreme je proteklo u izmenjivanju vodstva a tek početkom drugog dela Power se malo odvojio. No Ghost Ballersi su bili uporni, zahvaljujući Bibbyu i Johnsonu vraćali su se u utakmicu, no Mobley i Stevenson su održavali vodstvo i na kraju uspeli doći do pobede. Mobley je ubacio 20 poena, a Stevenson ga je pratio sa 17. Ricky Davis je nakon odličnog prošlog kola ovaj puta ostao na samo 12 poena, dok je Johnson ubacio 14.

Trilogy – Ball Hogs  50-43

Trilogija je i posle 4. kola ostala jedina neporažena ekipa. McCants je odigrao još jednu odličnu utakmicu, ubacio je 20 poena uključujući i pobednički koš. Trilogija je dobila prvo poluvreme, te su se po početku drugog odvojili, no Ball Hogsi su trojkama držali priključak. No nisu izdržali, Harrington i McCants su preuzeli stvari i završili utakmicu. Pargo i Harrintgon su završili na 10 poena, dok je za Ball Hogse Silas ubacio 17, a bivši igrač Olympiakosa Childress je završio na 7 i jednim atraktivnim zakucavanjem preko Whitea.

Killer 3’s – 3 Headed Monster 46-51

“Ubojice” bez Billupsa na kraju nisu uspeli izdržati rafalnu paljbu Lewisa i Abdoul Raufa. Sweet Lew je dominirao izvana, ubacio je najviše poena dosada u Big 3 ligi te vodio “Čudovišta” do pobede. Vodili su kroz čitavu utakmicu, no serijom promašaja i izgubljenih lopti na kraju su umalo ispustili utakmicu. Lewis je pogodio fadeaway za pobedu i utakmicu završio sa čak 30 poena. Rauf je dodao još 17, te su njih dvojica postigli gotovo sve poene za svoju ekipu. Kod Killera prvih 17 od 19 poena je ubacio Jackson koji je na kraju završio na 24, a Reggie Evans je dodao 10 uz 9 skokova.

Tablica:

Big3.com

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. Trilogija i dalje bez poraza, Bibby i Davis preokretom do pobede! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*