Blake o Paulovom odlasku!

Počela je nova era u Clippersima, post Paul era. Jedan od najbolji playmakera lige odlučio je potpisati za Houston Rocketse i pridružiti se Hardenu u borbi borbi protiv Warriorsa. Iako je imao opciju da ostavi svoju bivšu ekipu bez ičega, napravio je gospodski potez i najavio upravi da želi otići. Nakon toga dogovoren je trade u kojemu su Clippersi ipak dobili nešto za uzvrat.

Za drugačiji put se odlučio krilni centar Blake Griffin. On je odlučio ostati u svojoj ekipi te je potpisao novi ugovor po kojemu će za 5 godina dobiti 173 miliona $. Ovaj dvojac je činio osnovicu Clippersa, no veliki problemi s povredama oba igrača su uskratila ekipu iz LA za rezultat.

Ovu dvojicu je krasilo i prijateljstvo izvan terena, a Blake je iznenađujuće reagirao na Paulov odlazak. -“Ništa mu ne zameram. Svi smo profesionalci i znamo da nekada jednostavno moraš napraviti ono što je najbolje za tebe i tvoju obitelj. Nikada nisam zamerao suigračima koji su otišli, pa neću početi ni sada.”- izjavio je Griffin.

Iako je Paul otišao, Clippersi i dalje imaju konkurentnu ekipu. Stigao je Gallinari te sada imaju ponajbolju visoku liniju u ligi, a potpisao je i naš Miloš Teodosić koji će barem delomično probati zameniti Paula. Uz njega imaju i terijera Beverlya koji je ponajbolji obrambeni igrač lige na svojoj poziciji. Rivers je već izjavio kako ovo nije kraj sveta. Sada će zagovarati bržu igru, nešto što je oduvek hteo. Vidićemo kako će se Clippersi prilagoditi na novonastalu situaciju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*