Where NBA Balkan Happens!

Nastavljmo dalje s predstavljanjem relevantnih NBA stranica na našim prostorima. Nakon što smo prešli već renomiranu NBA grupu NBA Svijet, te kolegu Saleta s NBA Unlimited, na red je došao i NBA Balkan Magazine. Stranica koja redovno isporučuje relevantne vesti, te zanimljivosti vezane za NBA ligu, a dosada smo odradili nekoliko suradnji, koje su bile i više nego dobre. Stranicu vodi mladi Nemanja Stevanović koji je izdvojio malo vremena, te nas malo bolje uputio u svoju stranicu.

OS: Kada smo krenuli surađivati rekao si da si preuzeo ovu stranicu. Tada je bilo 3500 pratilaca, sada si već na preko 4000! Odakle si dobio motivaciju za upuštanje u vođenje stranice?

Bas u momentu kada sam počeo da vodim stanicu imao sam negde oko 3000 fanova, problem je bio takođe ogromna neaktivnost s obzirom da prošli admin dugo nije objavljivao ništa. Uvek sam imao želju da vodim stranicu međutim zahtevalo je puno vremena i truda tako da mi je trebalo vremena da prelomim i odlučim.

OS: Možeš li možda izdvojiti neki post ili objavu koja je bila „prekretnica“ da dođeš na evo već preko 4000 lajkova?

Definitivno objava koja je bila prekretnica i koja je da kažem probudila stranicu je biografija Charlesa Barkleya koju sam uradio u saradnji sa vama.

The Round mound of rebound!

OS: Pisao si tekstove i o starim igrači, tj istoriji NBA lige, te analizirao i nove ekipe. Šta ti je najdraže za pisati, old school tekstovi ili pak o novoj generaciji?

Volim i jedno i drugo,ali ako bih morao da izaberem to su definitivno moje lične analize jer biografija je prikupljanje podataka sa interneta i sklapanje u jednu celinu, a analiza je lično moje mišljenje i viđenje neke određene stvari.

OS: Održavaš li stranicu sam ili imaš neku pomoć?

Jedno vreme sam održavao sam, sada sam angažovao jos 3 pomoćnika, Jovana Mitrovića, Halida Mušića i Meha Mujčinovića.

OS: Vidimo da ima sve više i više stranica o NBA barem kod nas. Dok se i sami nismo upustili u to, nismo mogli ni zamisliti da ih ima toliko. Kako ostati konkurentan od tolikih stranica? Kako tebi to uspeva?

Iskreno ne obazirem se na to, ja ovo radim iz ljubavi i samo mi je bitno da na mojoj stranici budu dobre objave i neke price koje nećete naci na klasičnim stranicama.

OS: Da li si imao možda neka negativna iskustva s vođenjem stranice?

Pa ništa posebno, par njih su pokušali da me prevare i uzmu mi stranicu ali nisam se na to obazirao.

OS: Za kraj naravno nadamo se daljnoj suradnji, i standardno pitanje- Ko osvaja ligu?

Naravno nadamo se i mi i sigurno će je i biti, a što se tice šampiona, iako nisam njihov ljubitelj mislim da su Warriorsi apsolutni favoriti i da će verovatno, barem kako sada stvari stoje, odbraniti titulu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*